headershadow

Page content

Beste Hypotheekrente

 

 Hypotheekrente vergelijken loont!

 hypotheekrente

 

 

 

  • Direct een volledig renteoverzicht in 2 stappen
  • Binnenkort een nieuwe rentevast periode kiezen? 
  • De juiste financiering voor een verbouwing?
  • Nu een koopwoning aanschaffen?
  • Hypotheekadvies in heel Nederland 
  • 52 hypotheekaanbieders vergelijken waaronder: 

 

beste hypotheekrente

 

 

Beste hypotheekrente: Zo profiteer je maximaal:

De actuele hypotheekrente voor 10 jaar vast en 5 jaar vast is lager dan ooit. De beste hypotheekrente voor een 10 jaar vaste hypotheek is op dit moment 1,85%. Bij 5 jaar vast betaal je maar 1,5%. Het een enorme luxepositie waarin we als Nederlanders nu zitten. Maar hoe profiteer je daar optimaal van? Drie kansen.

Beste Hypotheekrente Kans 1

Nu je hypotheek goedkoop oversluiten Je hypotheek oversluiten levert op dit moment dubbel voordeel op: Voordeel één: je betaalt nu gelijk een lagere rente per maand Stel, je betaalt voor je huidige hypotheek 4,50% rente. De tien jaar vaste rente anno 2014 is 2,5%. Je kunt dan eenvoudig je maandlasten verlagen. Je betaalt wel een oversluitboete , maar die kun je fiscaal aftrekken. Voordeel twee: je hebt de volledige zekerheid van lage lasten in de toekomst. Stel: tussen nu en 2018 moet je sowieso je rente opnieuw moet vastzetten. Met de lage hypotheekrente van dit moment kun je dit wellicht beter nú al doen. De gemiddelde 10 jaar vaste rente tussen 2004 en 2014 was 4,83%. Op dit moment is die laagste rente 2,5%. Nu vastzetten, geeft je dus de zekerheid van lage lasten in de toekomst. Een paar jaar wachten met oversluiten, geeft een risico van honderden euro's hogere lasten per maand. Er is natuurlijk een kans dat de hypotheekrente de komende jaren niet stijgt, maar die kans is echt bijzonder klein.

Beste Hypotheekrente Kans 2

Als starter een huis kopen - nu is optimale moment De meest ideale situatie voor jou als starter om een huis te kopen is eigenlijk nu. Of beter gezegd: een maand geleden. Je hebt wellicht al gelezen dat de prijzen van huizen inmiddels weer een klein beetje stijgen. De opleving van de woningmarkt lijkt bovendien door te zetten. Langer wachten met kopen, is het risico lopen dat de huizenprijzen verder stijgen. Hieronder zie je hoe weinig je nu netto de eerste 10 jaar aan woonlasten betaalt. In het schema zie je de netto hypotheekrente incl. aflossing bij een annuïtaire hypotheek voor de eerste tien jaar. Dit is dus wat er van je bankrekening afgeschreven wordt incl de belastingteruggave. Vergelijk dat maar eens met een huurwoning of een studentenkamer... Hypotheek Dit betaal je per maand (netto) € 150.000 € 542 € 200.000 € 722 € 250.000 € 903

Beste Hypotheekrente Kans 3

Je hypotheekrente goedkoop lang vastzetten De gemiddelde hypotheekrente de afgelopen jaren voor een vijf jaar vaste hypotheek was 4,53%. Die vijf jaar vaste hypotheek geeft je de zekerheid dat je dus vijf jaar lang dezelfde hypotheekrente betaalt. Op dit moment betaal je voor een twintig jaar vaste hypotheek 3,45% rente. Je krijgt nu dus twintig jaar zekerheid voor een lagere gemiddelde prijs dan die van vijf jaar zekerheid. Het lijkt een soort reclameslogan maar is nu simpelweg de waarheid. Hecht je waarde aan zekerheid, dan zet je je hypotheekrente nú extra lang vast.

Beste Hypotheekrente Kans 4

De beste hypotheekrente....Dit artikel klinkt wellicht als een soort reclame. Maar er zijn nu simpelweg weinig beren op de weg. Voor kopers en mensen die hun hypotheek willen oversluiten, is het een zeer positieve periode. Er zijn overigens veel manieren om te profiteren van de beste hypotheekrente. Kom meer te weten door het formulier hiernaast in te vullen.