headershadow

Page content

Over ons

over onsDe werkwijze

Sinds 1 januari 2007 is de Wet Financieel Toezicht van kracht. Het is belangrijk dat u, als consument, weet dat vanuit de wet toezicht wordt gehouden op aanbieders en bemiddelaars van een financieel product. Wat nog belangrijker is, is dat de wet eisen stelt aan de deskundigheid van degene die een product aanbiedt.

 

Bij Hypotheekrentebank.nl bent u gegarandeerd van een onafhankelijk financieel advies door een gecertificeerd Hypotheekadviseur.

Het is van belang te weten dat de gegevens op de website een indicatie geven van de meest gunstige rente en/of maximale lening. Dit is echter niet voor iedereen interessant, of misschien niet mogelijk. Elke situatie staat op zich, vandaar dat een persoonlijk financieel advies het uitgangspunt moet zijn van de uiteindelijke productkeuze. En daarover kan Hypotheekrentevisie.nl u onafhankelijk en transparant adviseren.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u het formulier op de contactpagina invullen. Wij streven ernaar binnen een dag antwoord te geven op uw vraag.